Foundation for Sites

Blog

Geplaatst op

Op 7 juni start weer de training tot TMA Professional. Er is nog ruimte in de klas voor nieuwe enthousiaste mensen zoals jij, die ook het vak van Gecertificeerd TMA Professional willen leren.

Geplaatst op

Wij respecteren de privacy van mensen die persoonsgegevens aan ons verstrekken. Wij houden ons aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), de Telecommunicatiewet en andere privacyregels.

Geplaatst op

Het klinkt zo mooi: Als leidinggevende geef je jouw mensen jaarlijks feedback op hun functioneren en ontwikkeling. Als input voor verbetering van de resultaten en het stellen van ontwikkeldoelen. Vaak ook nog voor de beloning of een bonus. Je helpt zo je mensen verder met jouw inzicht en ervaring.

Geplaatst op

Dit is geen succesverhaal, die zijn er al genoeg. Wat is het dan wel? Het is mijn verhaal over hoe een goede fuck up mij weer bij de les bracht én me de kracht van het kennen van je talenten en drijfveren liet zien.

Geplaatst op

Op 11 of 18 september start er een nieuwe certificeringstraining tot TMA Professional af bij JOE. De startdatum is nog open, dit zijn de voorkeuren van de reeds ingeschreven kandidaten. We willen de klas graag vol maken, dus jij bent van harte welkom.

Er zijn nog slechts twee plaatsen beschikbaar. Schrijf je dus snel in als je mee wilt doen.

Geplaatst op

Hoe stressbestendigheid de oplossing lijkt maar juist het optimaal functioneren van een organisatie in de weg kan zitten. Een verhaal uit de praktijk waarin het juist interpreteren van een talent van grote waarde kan zijn.

Geplaatst op

In één week zowel de TMA professional als de team certificeringstraining volgen, dat kan in de Bootcamp van 24 tot 28 september.

Geplaatst op

Talenten managen zonder gelijk de gehele TMA certificeringstraining te doen. Workshop van 1 dag voor teamleiders en managers over het lezen van talentraders, de invloed van jouw talenten en valkuilen op het team en hoe de teamanalyse van jouw team te lezen, te interpreteren en te gebruiken voor verbetering van de performance van je team.

Geplaatst op

In één week zowel de TMA professional als de team certificeringstraining volgen, dat kan in de Bootcamp van 30 juli tot 3 augustus

Geplaatst op

Hoe haal ik meer uit mijn eigen talenten en ontwikkelbare competenties en die van mijn team, zonder de certificeringstraining tot TMA professional te volgen?