Foundation for Sites

Testimonials

ISA Group is een grote netwerkorganisatie van financiële professionals, zowel zzp als in loondienst. ISA Group zet zich vooral in om deze professionals het beste uit zichzelf te laten halen, hen te ontwikkelen in hun kracht en te begeleiden naar de best passende (interim) opdracht.

ISA GROUP heeft JOE, Jouw Ontwikkeling Eerst, in 2014 ingeschakeld om deze professionals hun eigen kracht en talent te laten ontdekken middels de TMA methode. Van alle financiële professionals is een TMA talenten scan afgenomen om hun talenten en ontwikkelbare competenties in beeld te brengen. Binnen ISA Group zijn 5 medewerkers opgeleid tot TMA professional om de financials te kunnen ondersteunen.

JOE verzorgt twee maal per jaar een tweedaagse workshop waarin dieper wordt ingegaan op de persoonlijke TMA talenten van de deelnemers. Persoonlijke profielen zijn hierdoor aangescherpt, focus is verlegd en sommigen hebben voor een andere beter passende aanpak gekozen.

JOE heeft in co-creatie met ISA een uitgebreid programma van competentiegerichte trainingen gemaakt afgestemd op de doelgroep.

Deze trainingen worden twee maal per jaar in de ISA tweedaagse uitgevoerd.

Dus het motto is ook hier vooral de energie, tijd en geld te stoppen in ontwikkelbare competenties.

Terug naar testimonials