Foundation for Sites

Wie zijn wij?

Missie

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen te helpen gewoon zichzelf te zijn, in plaats van wie ze denken te moeten zijn.

Door mensen inzicht te geven in wat hun talenten en drijfveren zijn, geven we ze mogelijkheid hun eigen pad uit te stippelen en te bewandelen.

We geloven in authenticiteit en kiezen ervoor te werken vanuit liefde.

 

Visie

In onze visie functioneren mensen het best, leren het snelst, komen zelf in actie en zijn het meest betrokken als ze werk en/of activiteiten doen die in dezelfde richting gaan als hun drijfveren, talenten, cognitieve capaciteiten en competenties. 

 

Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn onze uitgangspunt bij wat we doen, voor en met wie we werken. 

Verbinding - Passie
Delen - Wederkerigheid
Vrijheid - Onafhankelijkheid
Humor - Plezier
In beweging - Leren
Maak kennis met het JOE team en onze partners

Harry Brink

harry@jouwontwikkelingeerst.nl

06 46 136 321

Wie ben ik?

Van oorsprong ben ik bedrijfseconoom en als zodanig heb ik mijn sporen verdiend in het bankvak. Daar kwam ik er achter dat mijn passie vooral ligt in het helpen van mensen hun dromen waar te maken. Deze passie bracht me ertoe om in 1997 een bedrijf te starten in bedrijfsfinanciering en risicodragend kapitaal. Geld bij goede ideeën brengen.

Om al mijn kennis, ervaring en passie te kunnen delen, ben ik het trainersvak ingegaan. Mensen trainen en coachen in management en sales. Gedrag en waarom doen mensen wat ze doen blijft hierbij de rode draad. Je eigen verhaal vertellen en laten zien uit eigen ervaring, dat je alles kunt bereiken, wanneer je werkt vanuit waar jij goed in bent of kunt worden.

De TMA methode is de kroon op het werk, waardoor ik in 2011 heb besloten me vooral te richten op de talenten en ontwikkelbare competenties van mensen. Jou helpen jouw dromen waar te maken is mijn passie. Daarnaast krijg ik veel energie van het bouwen van teams op basis van gewenst gedrag versus aanleg en talenten van de teamleden. Dit onder het motto:

Ieder mens is een mooi mens met zijn eigen unieke drijfveren en talenten. Richt je nu vooral op waar je goed in bent of in kunt worden, in plaats van maar duwen op waar je talenten niet liggen.

Wat doe ik?

Als bedenker en oprichter van JOE ben ik eindverantwoordelijk voor alle JOE onderdelen. Ik richt me specifiek op de JOEniversity en de grotere relaties van JOE.

Vanuit de missie van JOE geef ik zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid kennis te maken met hun talenten. Daarvoor ben ik met regelmaat op bezoek bij bestaande en potentiële klanten. Ook sta ik vaak voor de groep met één van de inspirerende workshops of trainingen uit het programma van de JOEniversity.

Waarvoor moet je bij mij zijn?

 • Ik kom graag een presentatie geven als je meer wilt weten over de TMA methode, over talenten strategisch inzetten in teams en over strategisch talent management
 • Een goed gesprek over jouw TMA rapport en jouw talenten voer ik graag met je
 • Ook voor de trainingen en workshops uit het programma van de JOEniversity kun je bij mij terecht
 • Met jou of jouw organisatie breng ik in kaart wat de talentbehoeften zijn
 • Voor het opstellen van team-, functie-, en competentieprofielen
Wilma Geuzebroek

wilma@jouwontwikkelingeerst.nl

06 83 96 81 83

Wie ben ik?

Na een opleiding aan de PABO ben ik niet in het onderwijs, maar in het bedrijfsleven terecht gekomen. Tien  jaar heb ik bij een wetenschappelijke uitgeverij gewerkt, daarna ben ik 23 jaar eigenaar geweest van een grafische onderneming. Het einde van deze onderneming betekende het begin van een nieuw avontuur. Een aantal jaren geleden ben ik met Harry JOE, Jouw Ontwikkeling Eerst gestart en sindsdien zijn we samen werkzaam in en aan JOE.

Waarom mensen doen zoals ze doen intrigeert me. Persoonlijke ontwikkeling heeft mijn grote belangstelling  en wat ik op mijn eigen ontwikkelingspad ontdek deel ik graag met anderen. In de afgelopen jaren heb ik meerdere trainingen en workshops gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, coachen met paarden en systemisch werk.

Op mijn pad van persoonlijke ontwikkeling hebben inspiratiebronnen als Louise Hay, Byron Katie, Willem de Ridder, Neal Donald Walsh, Deepak Chopra, Napoleon Hill, innerlijk kind werk, voice dialogue en systemisch werk mij veel inzicht gegeven in wat de bedoeling is van het leven en hoe je het zelf vorm kunt geven.

De film The Secret en de daarin besproken Law of Attraction heeft me op het pad van de creatie gebracht. Deze denk- en leefwijze heeft me enorm geholpen mijn leven te transformeren en mijn droom om mensen te coachen met inzet van paarden te realiseren .

Paarden spelen al vanaf mijn jeugd een belangrijke rol in mijn leven. Deze bijzondere dieren hebben me mooie en belangrijke lessen gegeven. Door zonder oordeel gewoon te zijn wie ze zijn, geven ze mensen de kans zichzelf te ontmoeten. Samen met de paarden creëer ik een veilige omgeving waar mensen zichzelf kunnen ontdekken, zodat ze dichter komen bij wie ze in essentie zijn. Als je weet wie je bent, kun je gaan doen wat je werkelijk wilt en waar je gelukkig van wordt. 

Wat doe ik?

Binnen JOE heb ik meerdere rollen en taken. Ik ben verantwoordelijk voor de interne organisatie van JOE en zorg ervoor dat de processen achter de schermen goed verlopen.

Daarnaast ben ik coach en TMA expert. Met veel plezier bespreek ik TMA Rapporten met deelnemers en onderzoek ik met ze hoe hun talenten in te zetten voor zichzelf, of voor het team waar ze deel van uitmaken.

In beeld brengen hoe talenten ingezet worden, doe ik bij voorkeur met de inzet van paarden. Het is heel verhelderend om samen met een paard te onderzoeken welke talenten je inzet in het maken van contact, het aangeven van je grenzen en de manier waarop je leiding geeft aan jezelf en aan anderen. Paarden geven je de mogelijkheid te experimenteren met het inzetten van een ander talent en laten direct het effect daarvan zien.

Op de website www.horsesjoe.nl vind je uitgebreide informatie over coachen met paarden en over het pad dat ik gelopen heb om te komen waar ik nu ben.

Waarvoor moet je bij mij zijn?

 • Voor een goed gesprek over jouw TMA Rapport
 • Als je aan de slag wilt met jouw talenten en competenties om meer uit jouw leven te halen
 • Om met de hulp van een paard te kijken naar hoe jij jouw talenten inzet en hoe je dichter bij jezelf komt
 • En heel praktisch, bij mij moet je zijn voor het maken van afspraken en voor alle administratieve zaken
Alexander van Setten

alexander@jouwontwikkelingeerst.nl

06 13 18 75 15

Wie ben ik?

Afgestudeerd als sociaal- en organisatiepsycholoog werk ik sinds 1990 als organisatieadviseur, gespecialiseerd in HR-vraagstukken. Omdat wij sociale wezens zijn werk ik het liefst met mensen in hun sociale context, in het bijzonder hun werk.

Zelf heb ik altijd “reguliere” persoonlijke – en spirituele ontwikkeling gecombineerd, waarin mijn opleiding aan de Ridhwan-school voor persoonlijke transformatie een belangrijke plaats heeft. De mensen en teams die ik begeleid zijn voor mij altijd een belangrijke bron van inspiratie en inzicht. Maar ik leer misschien nog het meeste over mijzelf en het leven als partner en vader.

Mijn persoonlijke missie is om organisaties, teams en mensen effectiever en gelukkiger te maken door het verbinden (de vrouwelijke pool) en het richten (de mannelijke pool) in balans te brengen. Met mijn boek en het discussieplatform “De vrouwelijke pool op het werk” richt ik mij op vrouwen die hun effectiviteit willen vergroten met inzet van hun vrouwelijke pool.

Enthousiast word ik van: Betekenisgeving: Waarom doen we dit? Wat wil jij? Wat betekent dit voor jou en voor de organisatie? En Beweging en vernieuwing, op alle vlakken: Mensen, instrumenten, structuren, systemen.

Wat doe ik

Als partner van JOE werk ik aan individuele- en organisatieontwikkeling, op basis van de TMA-methode.

Ik werk graag op het grensgebied van persoonlijke- en teameffectiviteit. Voor teams heb ik een praktische interventie ontwikkeld om de effectiviteit en samenhang te vergroten, gebaseerd op het in balans brengen van het richten en het verbinden. Meer over wat ik doe vertel ik op www.vansetten.nu 

Waarvoor moet je bij mij zijn?

 • Als je de samenhang en effectiviteit van je team wilt verbeteren, balans in je team wil
 • Om jouw “sterkste paarden”, je drijfveren uit je TMA analyse, vóór je wil laten werken
 • Voor inspiratie, inzicht, creativiteit, nabijheid en onafhankelijkheid
 • Als je balans in je bedrijf wil, de resultaten wilt verbeteren door de strategische inzet van talentmanagementJOE Connect

JOE Connect is onze netwerkorganisatie voor zelfstandig werkende TMA Professionals. 

JOE Connect leden kunnen gebruik maken van de JOE Portal voor de inkoop van hun Talenten scans en de leden kunnen worden ingezet op projecten van JOE.

De Connect leden voldoen aan de door JOE gestelde kwaliteitseisen als TMA professional en coach/trainer.

Lonneke Kikkert

Ine Ruijfrok

 

Ik ben informeel en grensverleggend

 

Ik ben amicaal en communicatief

 

Ik ben ondernemend en energiek

Rianne Daggenvoorde

 

Ik ben inlevend en toegewijd

 

Ik ben initiatiefrijk en probleemoplossend

 

Ik werk door en rond taken af

Gerdia Slagman

 

 

Ik ben doelgericht en concreet

 

Ik ben ondernemend en energiek

 

Ik ben inlevend en diplomatiek

Watze Bakker

 

Ik ben informeel en grensverleggend

 

Ik ben creatief en flexibel

 

Ik ben inlevend en toegewijd

Corinne Kassels

 

 

Ik ben zelfstandig en authentiek

 

Ik heb een helikopterview en ben innovatief.

 

Ik ben flexibel, informeel en grensverleggend

Wil je meer weten van de JOE Connect(leden) of lid worden neem dan contact met ons op via het contactformulier: Ik wil contact over JOE Connect of stuur een email naar info@jouwontwikkelingeerst.nl
Onze business partners

We geloven in verbinding en daarom werken wij samen met mensen en/of organisaties die onze kernwaarden delen.